Ongekende mogelijkheden - die de manier waarop u uw zaken aan de markt
brengt kan transformeren.
Marketing1 B2B BelgiŽ 2019 is een must have voor elke onderneming die actief is in BelgiŽ, omdat het u kan helpen effectiever Belgische bedrijven te benaderen als nooit tevoren.

Om in uw huidige of toekomstige behoeften te voorzien, biedt Marketing1 BelgiŽ 2019 u echte, gekwalificeerde data essentieel voor:E-mail Marketing

Marketing1 BelgiŽ 2019 omvat 500'000 bedrijven met e-mail om u te helpen potentiŽle nieuwe klanten te bereiken.


Direct mail

De flexibele richtopties van Marketing1 BelgiŽ 2019 helpen u toegankelijke lijsten te genereren voor succesvolle direct mail operaties.

Telemarketing
 
Marketing1 BelgiŽ 2019 geeft u toegang tot beslissers beschikbaar per job positie om u te helpen winstgevende telemarketingoperaties uit te voeren.
Verkoopgerelateerde informatie

U kunt Marketing1 BelgiŽ 2019 gebruiken om te zoeken naar specifieke informatie over uw klanten, prospecten of partners, zoals namen van contactpersonen, aantal werknemers of e-mailadressen.


High quality Gegevens


Met gegevens afkomstig van de meest gerenommeerde B2B-adresmakelaars, kunt u erop vertrouwen dat u nauwkeurige en waardevolle informatie ontvangt.

Functies


OngeŽvenaarde targetingkracht, aangepast aan uw bedrijf

Marketing1 BelgiŽ 2019 laat u exact kiezen op wie u te richten.  Selecteer uw prospecten:


Per vakgebied

Kies uit meer dan 200 categorieŽn op welke specifieke sector of vakgebied u zich wenst te richten.


Per job positie

Zorg ervoor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt door het verkleinen van uw selectie op basis van een specifieke job positie.


Per locatie

Richt u op een specifieke stad.


Door enkel records met e-mails te selecteren

E-mailmarketing is vast en zeker ťťn van de meest efficiŽnte en kostenbesparende manieren om nieuwe klanten te werven. Gebruik de filter om enkel bedrijven te selecteren met een e-mailadres.

Per bedrijfsgrootte

Of u nu kleine bedrijven of grote organisaties wenst te bereiken, u kunt een selectie maken uit 6 verschillende grootteorden (gebaseerd op het aantal werknemers) om de bedrijven van de gewenste grootte te bereiken in uw doelgroep.


Uitgebreide details voor elk contactOm u te helpen het maximale uit uw marketing campagnes te halen, wordt elk contact in de Marketing1 BelgiŽ 2019 database voorzien van uitgebreide gegevens, inclusief:


    • Bedrijfsnaam
    • Bedrijfscategorie - vakgebied
    • Postadres
    • Telefoon-, Faxnummers
    • Aantal werknemers

    • Namen contactpersonen (beslissingnemers) indien      beschikbaar
    • E-mail: Totaal aantal records met e-mailadres: 542.823
    • Website indien beschikbaar


Onbeperkt exporteren naar .csv of Excel (.xls) om uw gerichte lijsten te maken


Exporteer een onbeperkt aantal records naar .csv of Excel (.xls) via de exportmodule om uw gerichte lijsten te maken.


Bekijk zelf de kwaliteit van de gegevens met 5000 Gratis ContactenKlik hier om een voorbeeld van de gegevens te downloaden (Excel .xls-bestand) met 5000 Gratis zakelijke contacten


Geen mogelijke vergelijking met de concurrentieOm slechts 10.000 adressen te kopen zou u bij een adressenmakelaar minimum 1000 euro betalen.

Met Marketing1 betaalt u een nog lagere prijs voor onmiddellijke toegang tot meer dan 1,8 miljoen uitgebreide zakelijke contacten.
U krijgt toegang tot de database en kunt deze zo vaak gebruiken als u wenst.

Wat aangeboden wordt door adressenmakelaars weegt niet op tegenover Marketing1.

Speciale "Lanceerdag"-aanbieding – 98 % korting wanneer u voor 15 uur vandaag besteltWe hebben aanzienlijke bedragen neergeteld om de gegevens te verzamelen die u in de database van Marketing1 BelgiŽ 2019 vindt, maar schuiven deze kosten niet naar u door. 
Hoewel aan 998 euro, vertegenwoordigt Marketing1 BelgiŽ 2019 een onovertroffen waarde; we hebben besloten om vandaag  een nog uitzonderlijker aanbod te maken. Om de lancering van deze ongekende databank te vieren, bieden we een enorme 98% korting op alle bestellingen geplaatst vůůr 15 uur vandaag.

Dat betekent dat u met onze gereduceerde prijs Marketing1 BelgiŽ 2019 kunt kopen voor slechts 19 euro in plaats van 998 euro - Enkel vandaag voor 15 uur. (dinsdag 20 augustus 2019)
FAQ - (veel gestelde vragen) over Marketing1
Wie zijn jullie? Waarom zijn jullie gegevens zo laaggeprijsd?

Wij vormen een ervaren groep van direct marketing consultants en handige data specialisten. Ons ultieme doel is u te helpen succes te hebben. Door slimmer te zijn dan andere dataleveranciers, leveren wij slimmere data-oplossingen. Wij kunnen Marketing1 tegen deze unieke prijs aanbieden omdat we veel minder overheadkosten hebben dan veel van onze concurrenten. Ook hebben we flink geÔnvesteerd in hoogwaardige database infrastructuur technologie waardoor we minder technisch personeel nodig hebben.Hoe verstuur ik e-mail marketingcampagnes?

Wij adviseren om professionele web-based e-mail marketing software te gebruiken om e-mail campagnes te versturen. Deze online software is toegankelijk via uw webbrowser en zorgt ervoor dat u met ťťn klik op een knop gepersonaliseerde e-mail campagnes kunt maken, versturen en opvolgen.
Alles is geautomatiseerd: beheer maillijsten, uitschrijven, niet afgeleverde mails, personalisering berichten, tekst en HTML e-mail verzending, opvolgen respons en meer. Geef het zoekbegrip "email marketing software" in op Google en ontdek zelf, welke oplossingen er beschikbaar zijn.
Kunnen jullie een telling doorgeven? We zouden graag het aantal restaurants met een e-mail adres in Brussel willen weten.

Door onze lage prijzen kunnen wij geen individuele tellingen aanbieden. In Marketing1 BelgiŽ 2019 kunt u kiezen uit 200 categorieŽn en sub-categorieŽn en er zijn talloze andere filters waardoor u zeer doelgerichte maillijsten kunt maken voor uw B2B e-mail campagnes.


Hoe ontvang ik Marketing1?

Als uw bestelling compleet is, ontvangt u een password waarmee u toegang krijgt tot de downloadpagina van onze website. Daar kunt u het installatiebestand downloaden en de software op uw computer installeren. U hoeft niet te wachten tot u een CD via de post krijgt.
De software werkt op uw computer en u hoeft geen verbinding met internet te hebben om het te gebruiken. Kunnen jullie onze e-mail campagnes verzorgen?

Onze focus ligt primair op de ontwikkeling van onze databases, dus op dit moment kunnen we deze service helaas niet bieden.
Wanneer is de database voor het laatst herzien?

De huidige versie is van juni 2019.Welke configuratie is nodig om de software te laten draaien?

De software werkt onder alle Windows-versies en is dus compatible met uw PC. Het werkt niet op Apple Macs tenzij u Windows daarop installeert.
De grootte van het installatiebestand is 100 MB en u heeft minstens 800 MB vrije schijfruimte nodig op uw computer.Is het mogelijk om de adressen opnieuw te verkopen?

De software kan niet verder verkocht worden. De adressen kunt u echter wel opnieuw verkopen, zolang u niet meer dan 20.000 adressen per keer verkoopt.Is de software inclusief een licentie voor 1 gebruiker of voor meerdere gebruikers?

U krijgt een Multi-licentie waarmee u de software op maximaal 5 computers binnen uw bedrijf kunt installeren. MARKETING1 BESTELLEN DOWNLOADEN CONTACT PRIVACY BELEID
© 2019 Marketing1. All rights reserved